Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy elérhető cégünk 2023-as őszi katalógusa. Katalógus megtekintése

A Supremix Silomantel alacsony viszkozitású hidrofóbizáló. Felületaktív, kimagasló hatóanyag tartalmú, nem ionos szilánsziloxán alapú vizes emulzió. Impregnálja a homlokzati falfelületeket, a beton, vakolt vagy látszó-tégla falazatokat, természetes- és műkő felületeket vagy akár faszerkezeteket és fafelületeket is. Ez a víztaszító emulzió számos olyan területen alkalmazható, ahol az aljzat védelme szükséges a folyékony víz behatolása ellen, továbbá védelmet nyújt a különböző szennyeződésekkel szemben, óvja a felületet a sókivirágzástól, fagyhámlástól. Alkalmazásával hatékonyan védekezhetünk a felületi alga- és gombaképződés ellen, amennyiben a felület Peakston MULTIWASH fallemosóval történő kezelése után történik az impregnálás. A Supremix Silomantel nem változtatja meg az impregnált aljzatok felületi megjelenését.

UV, víz- és oldószerálló, víztaszító és páraáteresztő réteg kül- és beltéri használatra, kézi felhasználásra. A bevonatba kevert csillogó pelyhek az innovatív, különleges gyártási technológiának és a gondosan beállított szemcseméret eloszlásnak köszönhetően egyenértékű csillogó hatást keltenek az optikai- precíziós vágású poliészter csillámokkal, ráadásul mindehhez természetesebb megjelenés párosul. A termék NEM tartalmaz a piacon elterjedt környezetszennyező mikroműanyag csillám-glittereket, így az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak is maradéktalanul megfelel.

Felhasználásra kész, oldószer nélküli szilikonkoncentrátum, amely szilán és sziloxán keverékén alapul. Hígítatlan formában alkalmazva szenny és víztaszító hatású, színélénkítő felületet biztosít pigmentált bevonatokon. Használható minden ásványi felületen, kő, műkő, mázas kerámia, mészkő, márvány burkolatokon és tárgyakon, továbbá fém és műanyagfelületeken egyaránt.

Adalékanyag szintetikus csillámpelyhek keveréke fémoxidokkal és színezőanyagokkal a Peakston Sandtex alapvakolatokhoz. SZÍN: Fehér, gyöngyház hatású

© 2024 Peakston. All Rights Reserved