Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy elérhető cégünk 2023-as őszi katalógusa. Katalógus megtekintése

Felhasználásra kész, akrilbázisú színes vakolatalapozó. Vizes hígítású, akril kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színes, környezetbarát vakolatalapozó, mely a kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes, mérsékelten lég- és páraáteresztő alapfelületet biztosít a rákerülő Supremix finomvakolatok számára. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Felhasználásra kész, szilikon bázisú színes vakolatalapozó. Vizes hígítású, szilikon kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színes, környezetbarát vakolatalapozó, mely a kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes, fokozottan lég- és páraáteresztő alapfelületet biztosít a rákerülő Supremix Silicon finomvakolatok számára. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Vizes diszperziós, szilikon bázisú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színtelen mélyalapozó, amely a port leköti, mélyen behatol a felület pórusaiba, kiegyenlíti a nedvszívó képességét, így azt megerősítve erős, tapadóképes alapfelületet biztosít a rákerülő szilikon bázisú termékek számára.

Vizes diszperziós, szilikon bázisú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színtelen mélyalapozó, amely a port leköti, mélyen behatol a felület pórusaiba, kiegyenlíti a nedvszívó képességét, így azt megerősítve erős, tapadóképes alapfelületet biztosít a rákerülő szilikon bázisú termékek számára.

Felhasználásra kész, szilikonbázisú színes vakolatalapozó. Vizes hígítású, szilikon kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmaz. A kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes, lég- és páraáteresztő alapfelületet biztosít a rákerülő SilverCoat szilikonbázisú finomvakolatok számára. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Hidrofóbizálja, impregnálja a homlokzati falfelületeket, a beton, vakolt vagy látszó-tégla falazatokat, természetes- és műkő felületeket. Védi a felületetet a só kivirágzástól és megvédi a fagy károsító hatásától, mivel a felületbe nem engedi be a vizet és a szennyeződéseket. Alkalmazásával hatékonyan védekezhetünk a felületi alga- és gombaképződés ellen, amennyiben a felület Peakston MULTIWASH fallemosóval történő kezelése után történik az impregnálás.

Vizes hígítású, akril kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színes, lábazati díszvakolat alapozó. A kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes alapfelületet biztosít a rákerülő műgyantakötésű lábazati díszvakolat számára. Hét különböző színben áll rendelkezésre, amelyek a Sandtex lábazati díszvakolat 60 színéhez illeszkednek.

Kritikus alapfelületek beltéri burkolása előtt használható, feldolgozásra kész tapadásjavító kötőhíd. Alkalmas sima betonfelületek vakolás előtti, továbbá hideg-burkolattal ellátott (pl. csempézett) falak és aljzatok bontás nélküli újraburkolását megelőző előkészítésre, tapadás fokozására, valamint az egyenletes nedvszívó-képesség beállítására.

Falazóanyag oldat: alkalmas homlokzatok és beltéri falfelületi szennyeződések kezelésére. A termék ideiglenes védelmet biztosít, ezért a hosszú távú védelem érdekében szilikon bázisú festékkel kell átfesteni a felületet. Alkalmas kültéri szennyezett műkőtárgyak és falfelületek kezelésére.

Vizes hígítású, akril kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színtelen mélyalapozó, amely a port leköti, mélyen behatol a felület pórusaiba, kiegyenlíti a nedvszívó képességét, így azt megerősítve erős, tapadóképes alapfelületet biztosít a rákerülő műgyanta- és cementkötésű termékek számára.

© 2024 Peakston. All Rights Reserved