Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy elérhető cégünk 2023-as őszi katalógusa. Katalógus megtekintése

Gyárilag előkevert, szürke színű, por állagú, cement- és műgyantakötésű, vékony- és középágyas ragasztóhabarcs. Jellemzői: rugalmas, fagyálló, gazdaságos, stabil, megbízható minőségű. Alkalmas külső és belső térben, állandó igénybevételnek, hőingadozásnak kitett felületek fagyálló, tömörre égetett, kis nedvesség-felvételű burkolólapok, kerámia, kőagyag, kőporcelán, műkő, gránit, természetes burkoló kövek fal- és padlóburkolatainak ragasztására. Padlófűtéssel ellátott helyiségekben is alkalmazható.

Feldolgozásra kész, kiváló fedőképességű, könnyen feldolgozható, jó pára- és légáteresztő képességű, mosható, dörzsálló, matt beltéri falfesték. Alkalmas új és régi belső falfelületek igényes kialakítására és felújítására, ásványi kötőanyagú vakolatok, beton-, gipszkarton felületek festésére valamint régi diszperziós festékbevonatok átfestésére. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Gyárilag előkevert, porállagú, cement- és műgyantakötésű, kimagaslóan rugalmas, fagyálló, könnyen feldolgozható, jól kenhető, szürke színű ragasztóhabarcs. Alkalmas kerámia, fagyálló burkolólapok, gres, műkő, márvány és gránit lapok ragasztására kül- és beltérben egyaránt, illetőleg az alapfelületi követelményeknek megfelelő minőségű beton, cement, cement-mész vakolatokra. Felhasználhatjuk nagy hőingadozásnak kitett felületeknél (pl. padlófűtéses helyiségek, déli fekvésű teraszok, erkélyek), intenzív terhelésű padlóburkoló lapok, vizes helyiségek, külső vízszigetelésű uszodák, úszómedencék burkolólap ragasztásához

Felhasználásra kész, pasztaszerű, vizes hígítású, speciális akril kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, szálerősített, penész és alga elleni adalékot tartalmazó, környezeti hatások ellen védő dekoratív finomvakolat, külső és belső falfelületek igényes kialakításához. A végső struktúra a vakolat felhordása után műanyag simítóval alakítható ki a felület egyenletes simításával. Polisztirol rendszerekhez ajánljuk.Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű, mikroszál-erősített, biológiai támadások (algásodás és gombásodás) elleni védelemmel ellátott, környezetbarát szilikon vékonyvakolat külső és belső falfelületekre. A végső struktúra a vakolat felhordása után műanyag simítóval alakítható ki a felület egyenletes simításával. Fokozott pára áteresztése miatt ásványgyapot és polisztirol rendszerekhez is ajánljuk. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Felhasználásra kész, pasztaszerű, vizes hígítású, akril kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, szálerősített, penész és alga elleni adalékot tartalmazó, környezeti hatások ellen védő dekoratív finomvakolat, külső és belső falfelületek igényes kialakításához. A kívánt struktúra a vakolat felhordása után műanyag simítóval alakítható ki a kövek megfelelő irányba (pl. vízszintes, függőleges, körkörös) történő kigörgetésével. Polisztirol rendszerekhez ajánljuk. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű, mikroszál-erősített, biológiai támadások (algásodás és gombásodás) elleni védelemmel ellátott, környezetbarát szilikon vékonyvakolat külső és belső falfelületekre. A kívánt struktúra a vakolat felhordása után műanyag simítóval alakítható ki a kövek megfelelő irányba (pl. vízszintes, függőleges, körkörös) történő kigörgetésével. Fokozott pára áteresztése miatt ásványgyapot és polisztirol rendszerekhez is ajánljuk. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por állagú, cement- és műgyantakötésű, polimerrel módosított flexibilis, önterülő, gyorsan kötő aljzatkiegyenlítő szárazhabarcs. Alkalmas betonaljzatok lejtés nélküli kiegyenlítésére belső térben, rétegenként 0-15 mm vastagságban, nem járófelületként. Padlófűtéses helyiségekben is alkalmazható. Kerámia burkolattal burkolható 6 óra elteltével, de párazáró melegburkolatok fektetése előtt meg kell várni az aljzatkiegyenlítő teljes kiszáradását. Kültéren lejt képződés miatt nem javasolt használni.

Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, mész- cement- és műgyantakötésű, ásványi töltőanyag tartalmú, tulajdonságjavító adalékanyagokat tartalmazó, por állagú, szürke színű, szálerősített szárazhabarcs. Ásványi alapokra, ásványi hőszigetelő lemezek és lamellák ragasztásához, valamint az üvegszövet beágyazásához és gletteléséhez ajánljuk.

Felhasználásra kész, akrilbázisú színes vakolatalapozó. Vizes hígítású, akril kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színes, környezetbarát vakolatalapozó, mely a kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes, mérsékelten lég- és páraáteresztő alapfelületet biztosít a rákerülő Supremix finomvakolatok számára. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

Felhasználásra kész, szilikon bázisú színes vakolatalapozó. Vizes hígítású, szilikon kötőanyagú, speciális adalékanyagokat tartalmazó színes, környezetbarát vakolatalapozó, mely a kellősítés során a port leköti, behatol a felület pórusaiba, így azt megerősítve erős, tapadóképes, fokozottan lég- és páraáteresztő alapfelületet biztosít a rákerülő Supremix Silicon finomvakolatok számára. Hozott minta alapján, bármilyen színben kikeverhető.

A Supremix Silomantel alacsony viszkozitású hidrofóbizáló. Felületaktív, kimagasló hatóanyag tartalmú, nem ionos szilánsziloxán alapú vizes emulzió. Impregnálja a homlokzati falfelületeket, a beton, vakolt vagy látszó-tégla falazatokat, természetes- és műkő felületeket vagy akár faszerkezeteket és fafelületeket is. Ez a víztaszító emulzió számos olyan területen alkalmazható, ahol az aljzat védelme szükséges a folyékony víz behatolása ellen, továbbá védelmet nyújt a különböző szennyeződésekkel szemben, óvja a felületet a sókivirágzástól, fagyhámlástól. Alkalmazásával hatékonyan védekezhetünk a felületi alga- és gombaképződés ellen, amennyiben a felület Peakston MULTIWASH fallemosóval történő kezelése után történik az impregnálás. A Supremix Silomantel nem változtatja meg az impregnált aljzatok felületi megjelenését.

Gyárilag előkevert, por állagú, cement- és műgyantakötésű, felhasználásra kész szürke színű szálerősített szárazhabarcs. Peakston EPS80 és grafitos EPS80 hőszigetelő lemezek (polisztirollapok) ragasztásához és tapaszolásához, valamint üvegszövet háló beágyazásához és gletteléséhez ajánljuk.

UV, víz- és oldószerálló, víztaszító és páraáteresztő réteg kül- és beltéri használatra, kézi felhasználásra. A bevonatba kevert csillogó pelyhek az innovatív, különleges gyártási technológiának és a gondosan beállított szemcseméret eloszlásnak köszönhetően egyenértékű csillogó hatást keltenek az optikai- precíziós vágású poliészter csillámokkal, ráadásul mindehhez természetesebb megjelenés párosul. A termék NEM tartalmaz a piacon elterjedt környezetszennyező mikroműanyag csillám-glittereket, így az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak is maradéktalanul megfelel.

Felhasználásra kész, oldószer nélküli szilikonkoncentrátum, amely szilán és sziloxán keverékén alapul. Hígítatlan formában alkalmazva szenny és víztaszító hatású, színélénkítő felületet biztosít pigmentált bevonatokon. Használható minden ásványi felületen, kő, műkő, mázas kerámia, mészkő, márvány burkolatokon és tárgyakon, továbbá fém és műanyagfelületeken egyaránt.

Grafitos adalékot tartalmazó expandált polisztirol homlokzati hőszigetelőlap

© 2024 Peakston. All Rights Reserved